Työajan­seuranta mobiilissa: olen Otta, hauska tutustua

Otta on mobiili työajanseuranta, jossa työajan kirjaaminen ja tarkistaminen toimii puhelimella, tietokoneella sekä tarvittaessa myös leimauslaitteilla. Voit kokeilla Ottaa ilmaiseksi kahden viikon ajan!

Otta on mobiili työajanseuranta­sovellus, jota on helppo ja kiva käyttää

Otta on todennäköisesti helpoin tapa napata työaika talteen. Se kulkee aina mukana, tallentaa tunnit helposti mutta tarkasti, ja lähettää ne saman tien tarkistettavaksi sekä hyväksyttäväksi. Otta toimii selaimessa ja sovelluksessa, puhelimella, tietokoneella ja tabletilla.

Tarpeissa mobiili työajanseuranta rakennusalalle? Tutustu Ottan sisartuote Moveniumiin! »

Kirjaa, seuraa ja hyväksy työaika ja poissaolot reaaliaikaisesti,
missä ja milloin vain!

OTTA_TYOAJANSEURANTAJARJESTELMA_24_780x780

Valitse, mitä ominaisuuksia haluat aloitusnäkymääsi

Räätälöi Ottan etusivu omannäköiseksi niin tuntien kirjaaminen ja tarkistaminen on vielä helpompaa.

OTTA_TYOAJANSEURANTAJARJESTELMA_25_780x780

Nappaa tuntikirjaukset lennosta talteen

Työajanseurantasovellus kulkee aina mukanasi, joten työajan ja poissaolojen kirjaukset käyvät helposti. Otta muistaa kirjautumisesi, eikä tunnuksia tarvitse syöttää uudelleen.

OTTA_TYOAJANSEURANTAJARJESTELMA_26_780x780

Sano heipat unohtuneille tuntikirjauksille

Ottan mobiilisovellus lähettää sinulle tai tiimiläisillesi muistutuksen silloin, jos tuntikirjaus on päässyt unohtumaan.

OTTA-TYOAJANSEURANTAJARJESTELMA-71-767x767

Helpompaa arkea esihenkilöille

  • Tiiminvetäjät ja esihenkilöt voivat tarkistaa ja hyväksyä työaikakirjauksia sekä loma- ja poissaolotietoja missä ja milloin vain
  • Voit asettaa sovellukseen myös muistutuksia ja ilmoituksia, esimerkiksi hyväksymättömistä työtunneista tai loma-anomuksista
  • Työajanseurantasovellusta on helppo käyttää puhelimella tai tabletilla – mukana on kuitenkin pääsy kaikkiin samoihin ominaisuuksin kuin tietokoneellakin

OTTA-TYOAJANSEURANTAJARJESTELMA-32-767x767

Liikkuvan työn tiedot kulkevat aina mukana

  • Resurssisuunnittelu-ominaisuuden avulla uusien töiden tiedot kulkevat jatkuvasti mukana jokaisen omassa puhelimessa
  • Työajan kirjaamisen lisäksi Ottan mobiilisovellukseen on helppo tuoda työn lisätiedot: työajan tarkemmat kohdennukset, kuvat, raportit työn kulusta ja vaikkapa sähköiset allekirjoitukset

Mobiili työajanseuranta FAQ

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin työajanseurannasta mobiilissa.

Mobiili työajanseuranta tarkoittaa sitä, että voit merkitä tekemäsi työtunnit tai poissaolotiedot talteen juuri silloin, kun pitääkin, etkä tarvitse erillistä kellokorttia tai leimauslaitetta työajan kirjaamiseen. Mobiili työajanseuranta onnistuu parhaiten työajanseurantasovelluksella tai pilvipalvelulla, joka toimii puhelimessa tai tabletilla. Tiedot tallentuvat reaaliaikaisesti työajanseurantajärjestelmään.

Perinteinen kellokortti edellyttää leimaamista työpaikalla, jotta työajankirjaus onnistuu. Kun työajan kirjaamisen voi tehdä puhelimella silloin, kun työ on alkamassa tai juuri päättynyt, on työajan seuranta sekä tarkempaa että työntekijöille helpompaa. Usein työtä tehdään myös muualla kuin samassa työpisteessä – mobiili työajanseuranta onkin paras ratkaisu liikkuvaan työhön ja etätyöhön.

Mobiiliin työajanseurantaan tarvitaan laite: älypuhelin tai tabletti, sekä työajanseurantaan tarkoitettu sovellus tai pilvipalvelu. Esimerkiksi Otta toimii kaikilla laitteilla, sekä selaimessa että mobiilisovelluksen kautta.

Työajanseurantasovelluksen tärkein ominaisuus on helppo ja selkeä työajan kirjaus. Myös työtuntien ja poissaolojen hyväksymisen tulisi olla mahdollisimman helppoa.

Erilaiset notifikaatiot ja muistutukset auttavat huolehtimaan työaikatiedot ajan tasalle arjen keskellä. 

Liikkuvaa työtä helpottaa entisestään, jos sovellus tai pilvipalvelu sisältää kaikki käytössä olevat ominaisuudet – näin toimii esimerkiksi Otta.

Selaimella käytettävä työajanseurantajärjestelmä toimii kaikissa laitteissa, joissa on internet-selain ja nettiyhteys. Sovellusten käyttöjärjestelmävaatimukset löytyvät sovelluskaupasta – esimerkiksi Otta toimii kaikilla tuoreimmilla Android-versioilla sekä iPhonen iOS-versioilla.

Mobiilikäyttöisessä työajanseurannassa tärkeintä on, että sovellus tai järjestelmä on mahdollisimman helppo käyttää. Kun tuntien kirjaaminen puhelimella on yksinkertaista, ja työajan tarkistaminen sekä hyväksyntäkin käy nopeasti, tulee tuntien kirjaamisesta ja työajanseurannasta vaivaton osa työpäivää.

Jos työtä tehdään paljon kentällä, kannattaa myös huomioida, että esimerkiksi resursoidut työt, ohjeet ja työajan raportit kulkevat sovelluksessa mukana. Ottan mobiiliversioissa ovat mukana kaikki samat tiedot ja ominaisuudet kuin tietokoneellakin.

Kiikarissa edullinen ja monipuolinen työajanseuranta­järjestelmä?

Paketoimme Ottan kolmeen erilaiseen pakettiin, joiden sisältö on selkeä ja ennustettava. Samalla sanomme “ei” piilokuluille. Valitse siis tarpeisiisi sopiva ratkaisu ja kokeile sitä maksutta 14 päivää.

Lue lisää hinnoittelusta »  

Otta-icons-Mini-blue-background
Otta MiniKevyt työajanseurantajärjestelmä yrityksille, jotka eivät tarvitse työajan tulkintaa tai räätälöityä palvelua.

9 € / kk

+ 2 € / käyttäjä / kk 

Kokeile maksutta

Otta-icons-Midi-blue-background
Otta Pro

Suosituin valinta!

Monipuoliseen sekä mukautuvaan työajanseurantaan- ja tulkintaan. Sopii kaiken kokoisille yrityksille toimialariippumattomasti.

39 € / kk

+ 7 € / käyttäjä / kk 

Kokeile maksutta

Otta-icons-Maxi-blue-background
Otta MaxiRatkaisu suuremmalle yritykselle tai organisaatiolle. Täysin räätälöity palvelukokonaisuus eri alojen tarpeisiin.


Pyydä tarjous!

 

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää Ottasta? Ota yhteyttä!

Myynti

Pyydä tarjous Ottasta – tai kysy mitä vain järjestelmästä ja palveluistamme. Asiantuntijamme saat kiinni puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä oheisen lomakkeen; otamme sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä.

Soita asiantuntijalle »
myynti.otta@visma.com

Koekäyttö

Kokeile Otta-työajanseurantaa 14 päivän ajan! Koekäyttö on täysin veloitukseton, eikä sido mihinkään. Aloita kokeilu »

Sovellustuki

Mikäli asiasi liittyy Ottan käyttöön, käyttäjätunnuksiin tai salasanoihin, saat nopeiten apua ottamalla suoraan yhteyttä sovellutukeen:

Ma-pe klo: 7-11 & 12-15
+358 974 790 800 (mpm/pvm)
tuki.devenor@visma.com

Löydät sovellustuen poikkeusaukioloajat 
täältä »