Loma­suunnittelu ja poissaolojen seuranta

Otta-työajanseurantajärjestelmä tehostaa vuosilomien ja poissaolojen seurantaa sekä lomasuunnittelua.

Lomasuunnittelu, poissaolojen seuranta ja kaikki lomapäivien kertymiseen liittyvä tieto yhdessä järjestelmässä

Suunnittele, seuraa, kirjaa ja hyväksy lomat ja poissaolot vaivattomasti. Hyväksyntäprosessia tehostavat esimiehille tulevat ilmoitukset loma- ja poissaolomerkinnöistä.

OTTA_TYOAJANSEURANTAJARJESTELMA_7_780x780
Siirrä kertyneet lomapäivät suoraan palkanmaksu-järjestelmästä Ottaan.
OTTA_TYOAJANSEURANTAJARJESTELMA_8_780x780
Lomasuunnittelu, lomien hakeminen ja hyväksyminen on helppoa.
OTTA_TYOAJANSEURANTAJARJESTELMA_9_780x780
Otta tulkitsee automaattisesti lomakorvaukset ja erilaiset lomalajit.
OTTA_TYOAJANSEURANTAJARJESTELMA_10_780x780
Esimiehet saavat loma-anomuksista ilmoituksen.
OTTA-TYOAJANSEURANTAJARJESTELMA-14-767x767

Suunnittele, kirjaa ja hyväksy vuosilomat ja poissaolot helposti

Et tarvitse erillistä lomasuunnittelupohjaa tai lomasuunnitteluexceliä: koko tiimin lomasuunnittelu onnistuu yhdessä näkymässä! Lomien suunnittelu, kirjaaminen ja kirjattujen lomapäivien hyväksyminen on helppoa, oli kyseessä sitten yksittäinen lomapäivä tai pitempi vuosilomajakso.
OTTA-TYOAJANSEURANTAJARJESTELMA-61-767x767

Määrittele itse käytettävät poissaololajit

Kirjaatpa sitten vanhempainvapaita, vuosilomia tai muita poissaoloja kuten pekkasia, voit perustaa ne Ottaan helposti. Vuosilomat, saldovapaat ja työaikapankin kautta käytetyt vapaat on helppo viedä suoraan palkanlaskentaan.

OTTA-TYOAJANSEURANTAJARJESTELMA-73-767x767

Lomapäivien kertymät tai saldot ovat läpinäkyvästi tiedossa

Käytettävien lomapäivien ja saldovapaiden määrät ovat sekä työntekijän että työnantajan nähtävillä läpinäkyvästi, samassa järjestelmässä. Voit tarkastaa kertymät tai saldot myös mobiililla.
OTTA-TYOAJANSEURANTAJARJESTELMA-51-767x767

Loma- ja poissaolodata pysyy arkistoituna, sekä työntekijän että työnantajan saatavilla

Poissaolotiedot ja lomasuunnitelmat löytyvät samasta järjestelmästä. Poissaolotiedoista on helppo rakentaa anonyymeja raportteja. Työntekijät voivat tarkistaa omat tietonsa helposti itse.

Lomapäivien kertyminen, lomasuunnittelu ja lomien hyväksyminen työajanseuranta­järjestelmän avulla

Lomien ja poissaolojen suunnittelu ja kirjaaminen on helppoa, kun käytössäsi on monipuolinen työajanseurantajärjestelmä. Järjestelmä auttaa niin vuosilomien kuin muidenkin poissaolojen, kuten perhevapaiden suunnittelussa, kirjaamisessa ja kuittaamisessa.

Kertyneiden vuosilomapäivien suunnittelu ja hyväksyntä työaika­järjestelmässä

Lomakalenterin avulla erillisiä lomasuunnittelu-exceleitä ei tarvita, ja tiedot suunnitelluista ja toteutuneista lomapäivistä pysyvät tallessa paikassa, johon sekä työntekijällä, HR:llä että esimiehellä on jatkuva pääsy. Yrityksen lomat ja poissaolot ovat aina nähtävillä yhdessä järjestelmässä, joten henkilöstön määrä eri ajankohtina on helppo tarkistaa. Yhteisessä näkymässä on myös helpompaa suunnitella loma-aikoja. 

Myös lomapäivien kertymisen seuranta helpottuu työajanseurantajärjestelmän avulla. Tieto kertyneistä lomapäivistä on saatavilla kaikilla laitteilla, joten HR:n aikaa ei tarvitse käyttää kertyneiden lomapäivien määrän tarkistamiseen. Esimies näkee tiimin tilanteen helposti, ja työntekijä omat lomakertymänsä.

Työaikajärjestelmä nopeuttaa myös anottujen lomien hyväksyntää. Tiiminvetäjät ja esihenkilöt saavat tiedon pyydetyistä lomapäivistä, ja voivat tarkistaa ja hyväksyä lomasuunnitelmat kaikilla laitteilla. 

Perhevapaat, sapatit ja opintovapaat samassa järjestelmässä

Vuosilomien lisäksi työaikajärjestelmään voi kirjata pitemmät poissaolot: äitiys- ja vanhempainvapaat, sairauspoissaolot, opintovapaat sekä esimerkiksi osa-aikaiseen työhön siirtymisen. TES-tulkinnan avulla myös palkanmaksu pysyy ajan tasalla henkilöstön poissaoloihin liittyvistä korvauksista tai muutoksista palkanmaksuun. 

Kun poissaolot kirjataan yhteen järjestelmään, voidaan niitä myös raportoida anonyymisti. Näin yrityksessä säilyy tieto esimerkiksi erityyppisten poissaolojen kehityksestä vuositasolla. 

Otta helpottaa lomasuunnittelua, sekä tarjoaa kattavan loma- ja poissaoloseurannan. Lomien kirjaaminen ja hyväksyminen onnistuu kaikilla laitteilla, missä ja milloin vain. Ottan raportointiominaisuuksien avulla poissaolojen määrää ja kehitystä on helppo seurata työntekijöiden yksityisyyttä kunnioittaen.

Kiikarissa edullinen ja monipuolinen työajanseuranta­järjestelmä?

Paketoimme Ottan kolmeen erilaiseen pakettiin, joiden sisältö on selkeä ja ennustettava. Samalla sanomme “ei” piilokuluille. Valitse siis tarpeisiisi sopiva ratkaisu ja kokeile sitä maksutta 14 päivää.

Lue lisää hinnoittelusta »  

Otta-icons-Mini-blue-background
Otta MiniKevyt työajanseurantajärjestelmä yrityksille, jotka eivät tarvitse työajan tulkintaa tai räätälöityä palvelua.

9 € / kk

+ 2 € / käyttäjä / kk 

Kokeile maksutta

Otta-icons-Midi-blue-background
Otta Pro

Suosituin valinta!

Monipuoliseen sekä mukautuvaan työajanseurantaan- ja tulkintaan. Sopii kaiken kokoisille yrityksille toimialariippumattomasti.

39 € / kk

+ 7 € / käyttäjä / kk 

Kokeile maksutta

Otta-icons-Maxi-blue-background
Otta MaxiRatkaisu suuremmalle yritykselle tai organisaatiolle. Täysin räätälöity palvelukokonaisuus eri alojen tarpeisiin.


Pyydä tarjous!

 

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää Ottasta? Ota yhteyttä!

Myynti

Pyydä tarjous Ottasta – tai kysy mitä vain järjestelmästä ja palveluistamme. Asiantuntijamme saat kiinni puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä oheisen lomakkeen; otamme sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä.

Soita asiantuntijalle »
myynti.otta@visma.com

Koekäyttö

Kokeile Otta-työajanseurantaa 14 päivän ajan! Koekäyttö on täysin veloitukseton, eikä sido mihinkään. Aloita kokeilu »

Sovellustuki

Mikäli asiasi liittyy Ottan käyttöön, käyttäjätunnuksiin tai salasanoihin, saat nopeiten apua ottamalla suoraan yhteyttä sovellutukeen:

Ma-pe klo: 7-11 & 12-15
+358 974 790 800 (mpm/pvm)
tuki.devenor@visma.com

Löydät sovellustuen poikkeusaukioloajat 
täältä »