Työvuoro­suunnittelu-ohjelma

Suunnittele tiimisi työvuorot halutulle aikajaksolle ja jaa ne työajanseurantasovelluksen avulla suoraan työntekijän puhelimeen.

Työvuorosuunnittelu ja työajanseuranta yhdessä järjestelmässä

Ottan simppelillä työvuorosuunnittelu-ohjelmalla laadit työvuorot halutulle ajanjaksolle ja hahmotat tarvittavien resurssien tarpeen. Jaat suunnitellut työvuorot kätevästi työajanseurantasovelluksen avulla – työntekijät saavat tiedot suoraan puhelimeensa ja tietävät missä, milloin ja mitä heidän tulee olla tekemässä. Ottan työvuorosuunnittelun avulla oikeat tekijät ovat oikeissa paikoissa, oikeaan aikaan!

OTTA_TYOAJANSEURANTAJARJESTELMA_14_780x780
Ottan avulla helpotat ja nopeutat työvuorosuunnittelun arkea.
OTTA_TYOAJANSEURANTAJARJESTELMA_15_780x780
Julkaise ja päivitä työvuorosuunnitelmaa reaaliajassa.
OTTA_TYOAJANSEURANTAJARJESTELMA_16_780x780
Työntekijät saavat työvuorot ja niiden tarkemmat tiedot omaan puhelimeensa.
OTTA-TYOAJANSEURANTAJARJESTELMA-69-767x767

Helppo ja skaalautuva kalenterinäkymä työvuorosuunnittelun apuna

 • Voit suunnitella työvuorot työntekopaikoille 
 • Luo vuorot helposti suoraan kalenterinäkymään
 • Määrittele aloitus- ja lopetusajat sekä liitä mukaan lisätiedot, kuten työvuoroon liittyvät työohjeet
 • Julkaise työvuorot ja ilmoita niistä työntekijöille sovelluksen avulla
 • Voit muuttaa tai päivittää työvuorosuunnittelmia tarvittaessa, tieto päivittyy järjestelmän käyttäjille muutoksen julkaisun yhteydessä
 • Kopioi jo toteutuneita työvuorosuunnitelmia pohjaksi uusille suunnittelujaksoille
 • Suunnitellut työvuorot säilyvät tallessa työvuorosuunnittelu-ohjelmassa ja voit palata niihin tarvittaessa myös jälkikäteen
OTTA-TYOAJANSEURANTAJARJESTELMA-53-767x767

Työvuorotiedot suoraan työntekijöiden puhelimen sovellukseen

 • Otta lähettää tiedot tulevista työvuoroista suoraan työntekijän puhelimeen tai tietokoneelle automaattisesti työvuorosuunnitelman julkaisun yhteydessä
 • Työntekijä näkee työvuorot selkeässä viikkonäkymässä ja saa klikkaamalla auki tarvittavat lisätiedot, kuten työntekopaikan yhteyshenkilön tiedot sekä työskentelyohjeet
 • Yksi järjestelmä kattaa kaiken – Ottan avulla työvuorot sekä työaikojen kirjaaminen kulkee mukana yhdessä sovelluksessa

Työvuoro­suunnittelu-ohjelma FAQ

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin työvuorosuunnittelusta.

Työvuorosuunnittelun tekeminen hoituu esimerkiksi perinteisesti kynällä ja paperilla, Excelillä tai siihen suunnitellulla järjestelmällä. Työvuoroja voi suunnitella viikkojen tai kuukausien jaksoille siten, että jokaiselle vuorolle on määritetty tekijä, aloitus- ja lopetuskellonaika sekä tarvittaessa tarkemmat työohjeet. Työvuorosuunnitelma tehdään tyypillisesti kohteille, projekteille tai asiakkaille. 

Työvuorosuunnittelu-ohjelman käyttö helpottaa toimintaa siten, että työvuorosuunnitelmien tekeminen sekä julkaisu tapahtuvat yhdessä paikassa ja käyttäjät saavat tiedon suoraan mobiilisovellukseen. Lisäksi työvuorosuunnitelmia voi muuttaa nopeasti ja reaaliaikaisesti niin, että muokkaukset näkyvät myös työntekijöille saman tien. Työvuorosuunnitelmat ja toteutuneet työtunnit ovat tallessa samassa järjestelmässä ja helposti toimitettavissa palkanmaksuun. 

Työajanseurantajärjestelmä on useimmiten käytössä kaikilla yrityksen työntekijöillä, joten tieto tulevista työvuoroista ja toteutuneista työajoista säilyy tallessa yhdessä ja samassa järjestelmässä.

Otta soveltuu yrityksille ja yhdistyksille, jotka tekevät työvuorosuunnittelua. Ottan työvuorosuunnittelu on mainio valinta vaikkapa teollisuusyritykselle, sosiaali- ja terveysalan yritykselle, hotelli- ja ravintola-alan yritykselle sekä vähittäiskaupan alalle. Ota yhteyttä niin selvitetään työvuorosuunnittelun tarpeesi yhdessä!

Ottan työvuorosuunnittelu sisältää nämä toiminnallisuudet:
 • Työvuorojen suunnittelu kalenterinäkymässä
 • Liitteiden ja lisätietojen lisäämismahdollisuus
 • Automaattiset ilmoitukset työvuoroista työntekijän mobiilisovellukseen
 • Työvuoroarkisto

Ottan käyttäjänä saat Työvuorosuunnittelu-ominaisuuden käyttöösi Ottan sisäisestä kaupasta ostoskärrykuvakketta klikkaamalla tai valitsemalla Asetukset > Tuotteet. Valitse Työvuorosuunnittelu ja katso tarkemmat ohjeet, miten rajaat tuotteen käyttöä palvelussa. Voit myös ottaa yhteyttä asiantuntijaamme.

Haluatko kuulla lisää Ottasta? Ota yhteyttä!

Myynti

Pyydä tarjous Ottasta – tai kysy mitä vain järjestelmästä ja palveluistamme. Asiantuntijamme saat kiinni puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä oheisen lomakkeen; otamme sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä.

Soita asiantuntijalle »
myynti.otta@visma.com

Koekäyttö

Kokeile Otta-työajanseurantaa 14 päivän ajan! Koekäyttö on täysin veloitukseton, eikä sido mihinkään. Aloita kokeilu »

Sovellustuki

Mikäli asiasi liittyy Ottan käyttöön, käyttäjätunnuksiin tai salasanoihin, saat nopeiten apua ottamalla suoraan yhteyttä sovellutukeen:

Ma-pe klo: 7-11 & 12-15
+358 974 790 800 (mpm/pvm)
tuki.devenor@visma.com

Löydät sovellustuen poikkeusaukioloajat 
täältä »