Tuntikirjaus simppelisti kaikilla laitteilla

Ottan avulla tuntikirjaus on helppoa ja nopeaa. Tuntien kirjaaminen onnistuu puhelimella, tabletilla ja tietokoneella. Tunteja voi kirjata sekä kellokortti-tyyppisesti ajastimella että jälkikäteen.

Kirjaa tunnit helposti, missä ja milloin vain

Ottan avulla merkkaat työtunnit talteen juuri sillä laitteella, millä haluat. Järjestelmä tukee niin mobiililaitteita, tietokonetta kuin kellokortti- ja leimauslaitteitakin.

Työajanseuranta rakennusalalle? Tutustu sisartuotteeseemme Moveniumiin! »

OTTA_TYOAJANSEURANTAJARJESTELMA_1_780x780

Mobiili tuntikirjaus

Ottan mobiilisovellus kulkee kätevästi mukanasi. Sovelluksella työaikakirjaus on yksinkertaista ja helppoa.
OTTA_TYOAJANSEURANTAJARJESTELMA_2_780x780

Tuntien kirjaus tietokoneella

Rakenna kirjausnäkymästä itsellesi parhaiten sopiva: valitse ominaisuudet, joita tarvitset arjessa eniten.
OTTA_TYOAJANSEURANTAJARJESTELMA_3_780x780

Kellokortti ja leimauslaitteet

Voit käyttää Ottaa myös leimauslaitteilla. Merkkaa työaika aloitetuksi kellokortilla.
OTTA-TYOAJANSEURANTAJARJESTELMA-70-767x767

Sähköinen tuntikirjaus helpottaa koko organisaation arkea

Digitaalinen tai sähköinen tuntikirjaus helpottaa työaikatietojen turvallista säilyttämistä ja siirtoa: sen avulla esimerkiksi sairauspoissaolojen ja henkilötietojen tietoturva on taattu. Sähköisen järjestelmän avulla tietoja voi myös siirtää eri järjestelmiin, esimerkiksi laskutusta tai palkanlaskentaa varten. 

Ottan avulla työaikakirjaus käy käden käänteessä, ja tiedot on helppo viedä muihin järjestelmiin rajapintojen avulla. Tarvittaessa tunnit voi kirjata eri projektille, asiakkaalle tai kustannuspaikalle, minkä jälkeen tiiminvetäjät voivat tarkistaa kirjatut tunnit helposti – vaikkapa mobiilisovelluksen kautta.

OTTA-TYOAJANSEURANTAJARJESTELMA-68-767x767

Tuntikirjaus ja laskutus – työaikatiedot talteen myös laskutusta varten

Huolella tehdyt ja ajantasaiset tuntikirjaukset helpottavat myös laskutusta. Rajapinnat mahdollistavat tuntikirjausten siirron suoraan laskutusohjelmaan, jolloin esimerkiksi asiakasprojektien laskutus pysyy ajan tasalla. 

Ottasta tiedot on helppo siirtää Visman taloushallinto-ohjelmistojen Fivaldin, Novan ja Netvisorin lisäksi myös Procountoriin, Netbaroniin, Talenomiin ja Pajadatan XPajaan.

Työtunnit ja niiden kirjaaminen

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin

Työaikalaki velvoittaa työnantajat työajanseurantaan ja tuntikirjausten säilyttämiseen esimerkiksi työsuojelutarkastusta varten. Lue lisää työaikalaista ja työajanseurannasta täällä.

Tuntien ja työajan seuranta on työnantajan vastuulla, joten kirjattua työaikaa seuraa työntekijän lisäksi työnantajan edustaja. Seurannan tarkoitus on ennen kaikkea varmistaa, että työntekijät saavat tehdystä työstä sovitun korvauksen, jonka maksaminen on työnantajan vastuulla. 

Työaikalaki ei määrittele erikseen, millä laitteilla tai miten työaikaa tulee kirjata ja seurata. Työaikaa ja tehtyjä työtunteja voikin kirjata monella tavalla, ja eri yrityksissä on tähän erilaisia ohjeita. Työajan seurannan voi halutessaan hoitaa vaikka kynällä ja paperilla, mutta valtaosa yrityksistä valitsee mobiilin työajanseurannan tai muun sähköisen järjestelmän.

Sähköisessä työajanseurantajärjestelmässä tehdyt ja kirjatut tunnit pysyvät tallessa tietoturvallisesti. Aikaa säästyy, kun työajan kirjaaminen tehdään siihen tarkoitetuilla työkaluilla. Työajanseurantajärjestelmästä voit esimerkiksi siirtää laskutettavat tuntisi sähköisesti taloushallinto-ohjelmaan, laskutusohjelmaan tai palkanlaskentaan. Tunneista ei tarvitse pitää kirjaa monessa paikkaa, tai tietoja siirrellä paperilta digitaaliseen muotoon.

Helpoin tapa kokeilla tuntien kirjausta siihen tarkoitetussa järjestelmässä on aloittaa Ottan maksuton koekäyttö. Voit käyttää työajanseurantajärjestemää kahden viikon ajan maksutta ja kokeilla, millainen tapa tuntien kirjaamiseen sopii parhaiten omaan yritykseesi.

Kiikarissa edullinen ja monipuolinen työkalu tuntien kirjaamiseen?

Paketoimme Ottan kolmeen erilaiseen pakettiin, joiden sisältö on selkeä ja ennustettava. Samalla sanomme “ei” piilokuluille. Valitse siis tarpeisiisi sopiva ratkaisu ja kokeile sitä maksutta 14 päivää.

Lue lisää hinnoittelusta »  

Otta-icons-Mini-blue-background
Otta MiniKevyt työajanseurantajärjestelmä yrityksille, jotka eivät tarvitse työajan tulkintaa tai räätälöityä palvelua.

9 € / kk

+ 2 € / käyttäjä / kk 

Kokeile maksutta

Otta-icons-Midi-blue-background
Otta Pro

Suosituin valinta!

Monipuoliseen sekä mukautuvaan työajanseurantaan- ja tulkintaan. Sopii kaiken kokoisille yrityksille toimialariippumattomasti.

39 € / kk

+ 7 € / käyttäjä / kk 

Kokeile maksutta

Otta-icons-Maxi-blue-background
Otta MaxiRatkaisu suuremmalle yritykselle tai organisaatiolle. Täysin räätälöity palvelukokonaisuus eri alojen tarpeisiin.


Pyydä tarjous!

 

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää Ottasta? Ota yhteyttä!

Myynti

Pyydä tarjous Ottasta – tai kysy mitä vain järjestelmästä ja palveluistamme. Asiantuntijamme saat kiinni puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä oheisen lomakkeen; otamme sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä.

Soita asiantuntijalle »
myynti.otta@visma.com

Koekäyttö

Kokeile Otta-työajanseurantaa 14 päivän ajan! Koekäyttö on täysin veloitukseton, eikä sido mihinkään. Aloita kokeilu »

Sovellustuki

Mikäli asiasi liittyy Ottan käyttöön, käyttäjätunnuksiin tai salasanoihin, saat nopeiten apua ottamalla suoraan yhteyttä sovellutukeen:

Ma-pe klo: 7-11 & 12-15
+358 974 790 800 (mpm/pvm)
tuki.devenor@visma.com

Löydät sovellustuen poikkeusaukioloajat 
täältä »