Otta tuo Eezyn arkeen läpinäky­vyyttä ja säästöjä

Eezy Työllisyyspalvelut on valtakunnallisesti toimiva koulutus-, valmennus- ja kuntoutus­palveluita tarjoava yritys. Vuosittain Eezy Työllisyyspalvelut auttaa yli 8000 ihmistä matkalla kohti unelmiensa työtä ja koulutusta.

 

– Meillä työskentelee noin 170 rekrytointiasiantuntijaa, uravalmentajaa ja kouluttajaa, jotka takaavat monipuolisen palvelutarjonnan. Autamme ihmisiä esimerkiksi työnhaussa sekä ura- ja koulutusvalinnoissa. Lisäksi palveluihimme kuuluvat valmennuskurssit sekä maahanmuuttajien tukeminen suomen kielen opiskelussa sekä Suomeen kotoutumisessa. Koska meillä on paljon työntekijöitä, pidämme erityisen tärkeänä, että työajanseuranta on läpinäkyvää ja se hoituu helposti, kertoo Eezy Työllisyyspalveluiden HR-johtaja Teresa Puurtinen.

Eezy Työllisyyspalvelut on tehnyt jo vuosia tiivistä yhteistyötä Visman kanssa. Yhtiön palkanlaskenta ja kirjanpito on pitkään tehty Visman järjestelmällä, ja viimeisimpänä käyttöön otettiin Otta-työajanseurantajärjestelmä. Teresan mukaan simppeli työajanseurantajärjestelmä on tuonut yhtiön arkeen selkeyttä ja läpinäkyvyyttä.

– Ennen Ottaa työntekijät kirjasivat työtunnit Excel-taulukoihin, jotka toimitettiin esihenkilöille. Poissaolot ja lomat kirjattiin puolestaan HR-järjestelmään, minkä takia työaikaa oli vaikea raportoida ja seurata. Henkilöstön määrän kasvaessa päätimme ottaa käyttöön työajanseurantajärjestelmän, tavoitteenamme koota kaikki työaikoihin ja poissaoloihin liittyvä informaatio samaan paikkaan, Teresa kertoo.

 

OTTA_WEB_asiakaskokemuksia_eezy_1_920x450

 

Reaaliaikainen työajanseuranta palvelee työntekijää sekä työnantajaa

Teresan mukaan Ottalla tuntien kirjaaminen on nopeaa ja joustavaa. Tämän lisäksi reaaliaikainen informaatio on tuonut toivottua läpinäkyvyyttä raportointiin. Mobiilissa ja selaimessa toimivan Ottan käyttöönotto sujui koko henkilöstöltä jouhevasti kattavan koulutuksen ansiosta.

– Nykyään Eezyn kouluttajat ja valmentajat kirjaavat työtunnit suoraan Ottaan, mikä mahdollistaa työajan reaaliaikaisen seurannan ja raportoinnin. Sovelluksen ansiosta kaikki työaikaan liittyvä data on nyt tallessa samassa paikassa, ja käyttäjät pääsevät tarkastamaan tietoja aina halutessaan. Uusi työajanseurantajärjestelmä on vapauttanut esihenkilöiden aikaa tuntikirjausten tarkastamisesta ja auttanut henkilöstöhallintoa suunnittelemaan henkilöstöresursseja entistä tarkemmin, Teresa toteaa.

 

OTTA_WEB_asiakaskokemuksia_eezy_2_920x450

 

Otta yllättää monipuolisuudellaan

Reaaliaikaiset tuntikirjaukset pitävät esihenkilöt ja henkilöstöhallinnon ajan tasalla työntekijöiden saldokertymistä, poissaoloista ja lomista. Eezy Työllisyyspalveluilla ollaan tyytyväisiä helppokäyttöiseen ja monipuoliseen sovellukseen ja sen on oivallettu toimivan myös työhyvinvoinnin tukena.

– Parasta Ottassa on ehdottomasti ollut sen helppokäyttöisyys. Jos olemme tarvinneet apua, on Visman tukipalvelu toiminut hyvin ja nopeasti. Mielestäni Otta on nappivalinta yritykselle, jossa kaivataan helposti omaksuttavaa työaikaseurantajärjestelmää, Teresa vinkkaa.

– Me olemme innostuneet hyödyntämään sovellusta myös työhyvinvointikampanjoissa, joiden tarkoituksena on edistää henkilöstön työstä palautumista. Järjestämme toisinaan kilpailuja, joissa työntekijät kirjaavat järjestelmään liikuntaan tai muuhun palautumiseen käytettyjä tunteja. Näin palkitsemme henkilöstöä ja kannustamme heitä panostamaan omaan hyvinvointiinsa, Teresa kuvailee.

Kokeile Ottaa maksutta 14 päivän ajan

Testaa miten Otta sopii yrityksesi tarpeisiin. 14 päivän koekäyttö on täysin veloitukseton, eikä sido mihinkään. Kokeile huoletta!

Haluatko kuulla lisää Ottasta? Ota yhteyttä!

Myynti

Pyydä tarjous Ottasta – tai kysy mitä vain järjestelmästä ja palveluistamme. Asiantuntijamme saat kiinni puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä oheisen lomakkeen; otamme sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä.

Soita asiantuntijalle »
myynti.otta@visma.com

Koekäyttö

Kokeile Otta-työajanseurantaa 14 päivän ajan! Koekäyttö on täysin veloitukseton, eikä sido mihinkään. Aloita kokeilu »

Sovellustuki

Mikäli asiasi liittyy Ottan käyttöön, käyttäjätunnuksiin tai salasanoihin, saat nopeiten apua ottamalla suoraan yhteyttä sovellutukeen:

Ma-pe klo: 7-11 & 12-15
+358 974 790 800 (mpm/pvm)
tuki.devenor@visma.com

Löydät sovellustuen poikkeusaukioloajat 
täältä »