Huoletonta työajanseurantaa nyt ja tulevaisuudessa

 

Näin syntyi Otta, Suomen huolettomin työajan­seuranta­järjestelmä

 

Vuonna 2018 monella työpaikalla kirjattiin tunteja vielä varsin kirjavasti. Tuntilappuja keräiltiin sähköpostista, whatsappista, exceleistä ja jopa pöydänkulmilta ja aikaa tähän kului vietävästi. Ongelmaa ratkaisemaan syntyi Visma Entry, työajanseurantajärjestelmä työajan mahdollisimman helppoon kirjaamiseen. 

Entryn idea oli varmistaa läpinäkyvyys työntekijän ja työnantajan välillä niin, että kumpikin osapuoli tietää missä mennään niin työtuntien kuin korvaustenkin osalta, oli kyse sitten rahapalkasta tai työaikapankin kautta “maksettavista” vapaista. Samalla halusimme helpottaa esihenkilöiden työtä, ja varmistaa että työaikatiedot liikkuvat sujuvasti niihin järjestelmiin, missä niitä tarvitaan. 

Tässä tehtävässä onnistuimme mielestämme oikein hyvin – Entryyn on luottanut jo yli 1000 suomalaista yritystä, 170 eri toimialalla. 

 

Nyt Entry on ottanut uuden askeleen. Nyt olemme Otta, Suomen huolettomin työajanseuranta.

 

Halusimme tehdä muutoksen, sillä niin työ kuin siihen liittyvät palvelutkin kehittyvät, muuttuvat ja elävät ajan mukana. Otta tuo työn ja tekijät, tavoitteet ja tulokset samaan tilaan niin, että Otta riittää; kun työ on tehty, ovat tunnitkin tallessa. 

Ottan visio onkin yksinkertainen: haluamme vapauttaa aikaa yksinkertaistamalla ja automatisoimalla monimutkaisia prosesseja. Uskomme, että näin olemme rakentamassa työelämää, jossa työajanhallinta ei mene tunteisiin vaan numeroihin.

 

Löydät Ottan kirjautumissivun osoitteesta app.otta.fi 

Ja jos et vielä tunne Ottaa, ei hätää. Voit kokeilla kahden viikon ajan ilmaiseksi, miltä tuntuu kun työajanseuranta soljuu saumattomasti tunnista toiseen.

 

Ottan takana on Visma Devenor, suomalainen ohjelmistoyhtiö

Ottan takana on Visma Devenor, kotimainen ohjelmistoyhtiö, joka on osa Vismaa. 

Visma Devenor on kompakti kasvuorganisaatio suuren ohjelmistotalon sisällä. Kulmakivemme on  asiakaslähtöisyys, sekä yritysten arkisten tarpeiden, kulunvalvonnan, työajanseurannan ja -hallinnan vankka tuntemus. Ottan lisäksi palveluitamme ovat kulunvalvontajärjestelmä Megaflex sekä työmaajärjestelmä Movenium.

 

Visma Devenor lukuina
60 
Työn­tekijää
11 M€ 
Liike­vaihto
10 % 
Vuotui­nen keski­määräi­nen kasvu
+2000 
Asia­kasta

 

 

Otta riittää – myös tulevaisuudessa

Ottan ominaisuuksia ja käyttäjäkokemusta kehitetään pikku hiljaa, ja kehityksen punainen lanka on sama kuin Entrylläkin: se, että palvelemme erilaisia töitä, tekijöitä ja työyhteisöjä aina vain paremmin. 

Ottan kehitys jatkuu tutun tiimin voimin, ja kehitystyön ohjenuorana toimivat jatkossakin yksinkertaisuus ja monipuolisuus. Otta tekee saumattomasta, reaaliaikaisesta ja automatisoidusta työajanhallinnasta totta, nyt ja tulevaisuudessa.

 

Ottan ominaisuudet – klikkaa tutustumaan

Työajanseuranta ja työajan kirjaus   

Mobiili työajanseuranta   

Työajan tulkinta   

Loma- ja poissaoloseuranta   

Työvuorosuunnittelu   

Resursointi ja resurssisuunnittelu   

Projektiseuranta   

Raportointi   

Työajanseurannan integraatiot   

Haluatko kuulla lisää Ottasta? Ota yhteyttä!

Myynti

Pyydä tarjous Ottasta – tai kysy mitä vain järjestelmästä ja palveluistamme. Asiantuntijamme saat kiinni puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä oheisen lomakkeen; otamme sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä.

Soita asiantuntijalle »
myynti.otta@visma.com

Koekäyttö

Kokeile Otta-työajanseurantaa 14 päivän ajan! Koekäyttö on täysin veloitukseton, eikä sido mihinkään. Aloita kokeilu »

Sovellustuki

Mikäli asiasi liittyy Ottan käyttöön, käyttäjätunnuksiin tai salasanoihin, saat nopeiten apua ottamalla suoraan yhteyttä sovellutukeen:

Ma-pe klo: 7-11 & 12-15
+358 974 790 800 (mpm/pvm)
tuki.devenor@visma.com

Löydät sovellustuen poikkeusaukioloajat 
täältä »